تور های استثنایی ...
ribbon

تور اوکراین،تور کیف

 ویزای اوکراین،دعوتنامه تجاری اکراین،ترانسفر فرودگاهی،رزرو هتل ,راهنمای فارسی زبان

ادامه مطلب

 

ribbon

تحصیل در اوکراین

 

پذیرش تحصیلی رایگان از دانشگاههای اوکراین،ویزای دانشجویی،خدمات و حمایت به دانشجو در زمان تحصیل .

ادامه مطلب 

ribbon

 

واردات و صادرات

 

 خرید و فروش کالا،خرما،شکر، روغن مایع,گندم,جو, ارزن , آرد, خردل, ذرت 

ادامه مطلب

ribbon

 

خدمات حقوقی در اوکراین

 

ثبت شرکت در اوکراین ،وکالتنامه محضری ،اقامت دائم اوکراین،ویزای تجاری دعاوی حقوقی توسط وکیل پایه یک 

ادامه مطلب

اقامت اکراین از طریق اجازه کار

مشاهده در قالب پی دی اف چاپ فرستادن به ایمیل


 اقامت اوکراین از طریق اجازه کار

 

در این روش موسسه ما برای متقاضی درخواست صدور اجازه کار میکند و پس از گرفتن اجازه کار مدارک  لازم جهت اقامت موقت اوکراین  یک ساله ارائه  میگردد 

 

 این روش از دیگر راهها ساده تر و سریع تر میباشد اما با این تفاوت که این نوع اقامت اوکراین  برای ۱ سال صادر میگردد و هر سال قابل  تمدید میباشد 

این راه برای کسانی که فقط هدف آنها کار کردن موقتی در اوکراین بوده مناسب میباشد 

اقامت موقت اوکراین  از طریق اجازه کار ، تبدیل به اقامت دائم اوکراین نمیشود ، ولی هر سال قابل تمدید خواهد بود

 

 

 

 

 

 

 

 

تماس با ما : 

 

یکی از راههای اخذ  اقامت اروپا  و مهاجرت اروپا  گرفتن اقامت اوکراین و پاسپورت اوکراین از راه صد در صد قانونی میباشد .

 

نظرات  

 
+2 #5 محمدمهدی در تاریخ: D d M Y ، ساعت h:m A
اقامت کاری داعم هم مشه
--------------------
مدیریت: خیر اقامت موقت از طریق اجازه کار ، تبدیل به دائم نمیشود ، والی هر سال قابل تمدید خواهد بود
نقل قول
 
 
+1 #4 حسین فروزان در تاریخ: D d M Y ، ساعت h:m A
[با سلام
ایا برای اخذ ویزای کار باید مدرک تحصیلی خاص داشت ، ایا حرفه های دیگر هم پذیرش بازار کار رادارند
بعداز چندسال اخذ ویزای کار می توان اقامت گرفت ؟ یا اصلا چنین چیزی نیست
------------------------------------------
مشاور :
جهت اخذ ویزای کار نیاز به مدرک تحصیلی نیست ، اما برای گرفتن اجازه کار یک ساله باید لیسانس و بالاتر داشته باشید تا بتوانید بعد از ان اقامت موقت ۱ ساله بگیرید
برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید
متشکرم
نقل قول
 
 
-2 #3 زمرد در تاریخ: D d M Y ، ساعت h:m A
با سلام
ایا برای اخذ ویزای کار باید مدرک تحصیلی خاص داشت ، ایا حرفه های دیگر هم پذیرش بازار کار رادارند
بعداز چندسال اخذ ویزای کار می توان اقامت گرفت ؟ یا اصلا چنین چیزی نیست
نقل قول
 
 
+5 #2 رضا در تاریخ: D d M Y ، ساعت h:m A
با سلام .
لطفا هزینه خدمات خود برای اقامت موقت و دائم را بفرمایید.
نقل قول
 
 
-1 #1 علی فاخری در تاریخ: D d M Y ، ساعت h:m A
دارای لیسانس علوم تغذیه ورژیم درمانی درخواستاجازه کار واقامت و12سال مدیر عامل واحدتولیدی انواع نان وشیرینی و3سال مسئول تغذیه و رژیم درمانی بیمارستان
نقل قول
 

ارسال نظر


کد امنیتی
بارگزاری مجدد

top
Яндекс.Метрика